CFORCE 1000
2 hlö
CFMOTO CFORCE 1000 mönkijä - ATV

CFORCE 1000 värien ja hintojen

CFORCE 1000 EPS (T3b) - Titanium Grey

Hinta sisältää: 
Alv: 24%

Lisäksi + toimitusmaksu: 350 €
(sisältää laitteen kasaamisen, rekisteröinnin ja luovutushuollon)
CFORCE 1000 EPS (T3b) - Lava Orange

Hinta sisältää: 
Alv: 24%

Lisäksi + toimitusmaksu: 350 €
(sisältää laitteen kasaamisen, rekisteröinnin ja luovutushuollon)
CFMOTO Experience more together
Suosituin mönkijä maailmassa

Tekniset tiedot mallille CFORCE 1000

CFMOTO Experience more together

CFMOTO CFORCE 1000 mönkijä

Tervetuloa CFMOTO CFORCE 1000 mönkijä maailmaan. Tämä on CFMOTO mallisarjan tehokkain ATV, joka yhdistää voiman, suorituskyvyn ja monipuolisuuden täydellisesti.
CFORCE 1000 on suunniteltu tarjoamaan intensiivisiä off-road-seikkailuja vaativille harrastajille, jotka vaativat vain parasta.

Tehokas Voimanlähde:

CFORCE 1000:n sydän on sen tehokas 1000cc:n BOSCH-ruiskutuksella toimiva 75hv V2-bensiinimoottori. Tämä moottori tarjoaa vaikuttavan määrän tehoa ja vääntöä, lisääksi runsas perusvarustelu, korkea maavara ja pitkä akseliväli takaavat sinulle erinomaisen ajokokemuksen sekä voimakkaan suorituskyvyn kaikissa maasto-olosuhteissa. Riippumatta siitä, oletko kiipeämässä jyrkkiä mäkiä, navigoimassa mutaisissa poluissa tai tutkimassa syrjäisiä metsäteitä, CFORCE 1000 tarjoaa tarvittavan voiman. 

CF1000 ATV on tehokas STREET-LEGAL “työeläin” kotiin, metsään sekä loistava retkiajoneuvo perheellesi. Perusvarustukseen kuuluu kaikki mitä tarvitset 14 tuuman vanteista 27 tuuman matalapaineisiin renkaisiin. Vakiovarustukseen kuuluu 1590kg vetovinssi sekä irroitettava vetokoukku ja perävaunu pistoke. Elektroninen ohjaustehostin (EPS) tekee ajamisesta helppoa!  LED etu- ja takavalot näyttävät tietä päivällä tai yöllä.

Monipuolinen nelivetojärjestelmä: 

Tämä maastoajoneuvo on varustettu monipuolisella nelivetojärjestelmällä, joka mahdollistaa vaivattoman siirtymisen erilaisiin maasto-olosuhteisiin. Olipa edessä mutaa, hiekkaa tai kiviä, CFORCE 1000:n nelivetojärjestelmä varmistaa, että et menetä otetta, tässä on tehoa jokaiseen tilaanteeseen. 

Sähköohjattu 4×2 / 4×4 vetojärjestelmä ja lukittava etuakseli ja sähköinen lukko mahdollistavat ajoneuvon käytön myös äärimmäisissä tieolosuhteissa. Takatasauspyörästö  pienentää ajoneuvon kääntösädettä ja käyttää tarvittaessa takavetoja, kun ajoneuvo liikkuu yli 25km/h. 

Erittäin suuri, 26 litran tankki antaa sinulle mahdollisuuden ajaa pidempiä matkoja ilman tankkausta, kovalla alustalla, voit ajaa jopa 250 km tankkaamatta. 

CFORCE 1000 -perävaunun kokonaispaino on sallittu maastoalueella 1200 kg asti, mikä asettaa monet kilpailijat selän taakse. 

Taustavalaistut kytkimet ohjaustangossa lisää käyttö mukavuutta ja myös muokattu seisontajarruvipu, joka peittää kaasuvivun, joten ei ole mahdollisuutta unohtaa seisontajarrua päälle ajon aikana. 

Lisävarusteisiin kuuluvat käsienlämmittimet, tuulilasi, mallikohtaiset laukut, puskurit, pohjapanssarit jne. On jopa mahdollista lisätä mallikohtainen ohjaamo, jossa on lämmitettävä tuulilasi. Se on erittäin yksityiskohtainen, tieliikkenne kelpoinen mönkijä, jonka helppokäyttöisyys ja ajo-ominaisuudet ovat verrattavissa tunnetuimpien merkkien ajoneuvoihin. 

Huolimatta CFMOTO-ajoneuvoille ominaisesta hienostuneesta ja yksityiskohtaisesta suunnittelusta, ajoneuvon kuivapaino on muutama kilo alle 400 kg.
Ajoneuvon etu- ja takaosassa on suuret tavaratelineet, joissa on aukot pikalukkoja varten, joiden avulla voit asentaa matkalaukut pikalukitusjärjestelmällä ja muilla lisävarusteilla.

CF1000:n korkea maavara ja laadukas jousitus tekevät siitä täydellisen valinnan vaativiin off-road-olosuhteisiin. Voit luottaa siihen, että voit kohdata esteet ja epätasaiset pinnat tällä maastoajoneuvolla ilman ongelmia.

Voit olla varma, että olet turvallisissa käsissä CFORCE 1000-n ohjaimissa.

CFORCE 1000 on täydellinen valinta off-road-harrastajille, jotka etsivät luotettavaa ja suorituskykyistä maastoajoneuvoa. Se on suunniteltu tarjoamaan äärimmäisiä seikkailuja, ja sen voiman ja kestävyyden ansiosta voit luottaa siihen, että se vie sinut minne tahansa haluat.

CFORCE 1000 on 2 paikkainen T3b traktorimönkijä 60km/h.
Saatavilla harmaa ja oranssi värisenä.
Takuu kuluttajalle 3 vuotta ilman km tai tuntirajoitusta / yrityksille 1 vuosi käyttöönottopäivästä.
Tarvittava ajokortti A121.

Hanki CFORCE 1000 ja valmistaudu unohtumattomiin seikkailuihin!

Scroll to Top