Itsenäisyys Alkaa Täälta

KAYO 110

1590 €

  • 7 – 12-vuotiaille 

  • Sähkökäynnistys 

  • Turvaliina 

  • Säädettävä nopeudenrajoitin 

  • 12 kuukauden takuu 

MOOTORIN TILAVUUS

110cc

KORKEUS

910 mm

ISTUIMEN KORKEUS

615 mm

AKSELIVÄLI

900 mm

TEKNISET TIEDOT

MOOTTORI

Moottorin tyyppi

1-sylinteri, 4-tahti

Mootorin tilavuus

110cc

Käynnistys

Sähköinen

Jäähdytys

Ilmajäähdytys

Vaihteisto

Puoliautom. pakilla

1 eteenpäin vaihde,
1 peruutusvaihde

ALUSTA

Etujousitus

Öljyn iskunvaimentimet

Takajousitus

Öljyn iskunvaimentimet

Etujarrut

Hydraulinen levyjarru

Takajarrut

Hydraulinen levyjarru

Eturenkaat

AT 19 x 7.00 - 8"

Takarenkaat

AT 18 x 9.50 - 8"

MITAT

P x L x K

1360 x 870 x 910 mm

Istuinkorkeus

615 mm

Akseliväli

900 mm

Maavara

80 mm

Polttoainetankki

2,1 litraa

Paino

100 kg

LISÄOMINAISUUKSIA

Etuvalot

Kaksi etuvaloa LED

Takavalot

Yksi taka- / jarruvalo LED

Turvallisuus

"Turvalipun kiinnike, ranteeseen kiinnitettävä moottorin hätäsammutin"

Takuu

12 kuukautta

Itsenäisyys Alkaa Täälta

Lasten mönkijä KAYO 110cc

 KAYO 110 on lasten mönkijä, joka on suunniteltu juuri koulunsa aloittaneista lapsista aina ala- asteen viimeisille luokille asti, eli 7 – 12 vuotiaille lapsille. Tällöin lapsi pystyy luotettavasti hallitsemaan ajoneuvon ja myös sen ergonominen suunnittelu pääsee oikeuksiinsa tehden lapsen ajokokemuksesta mukavan. Alle 7- vuotiaille sekä yli 12-vuotiaille lapsille on valikoimastamme saatavilla heille mitoitukseltaan paremmin soveltuvat lasten mönkijät.

 KAYO 110 saa voimansa 110cc yksisylinterisestä ja nelitahtisesta moottorista. Sähkökäynnistys tekee liikkeellelähdöstä yksinkertaista. Vaihteisto tässä mönkijässä on puoliautomaattinen ja käytössä on eteenpäin kuljettavan vaihteen lisäksi myös pakki. Kyseisen kulkuneuvon korkeus on 910 mm ja sen akselivälin pituus puolestaan 900 mm. KAYO 110 -mönkijän 615 mm korkeudelle sijoitettu istuin on suunniteltu ala-asteikäisen lapsen mitoille fyysisesti sopivaksi ja se takaa näin sopivan ajoasennon.

 Turvallisuus on kaikkein tärkeintä etenkin lapsille suunnatuissa ajoneuvoissa. KAYO 110 kohdalla turvallisuuteen on panostettu todella paljon. Standardina olevat etuvalot sekä taka- / jarruvalo lisäävät mönkijällä kulkevan lapsen näkyvyyttä. Turvalipun kiinnike, johon on mahdollista asettaa erikseen saatavilla oleva turvalippu sekä kuljettajana toimivan lapsen ranteeseen kiinnitettävä moottorin hätäsammutin on lisätty osaksi tämän mönkijän varustusta varmistamaan turvallisuutta. Turvalippu kertoo muille alueella oleville henkilöille jo kaukaa missä mönkijällä kulkeva lapsi liikkuu.  Hätäsammutin varmistaa mönkijän moottorin sammumisen tilanteessa, jossa lapsi esimerkiksi putoaa mönkijän kyydistä. Lapsen tulee aina käyttää kypärää mönkijällä ajaessaan ja vaatetuksen tulee olla niin ikään ajoon soveltuva. Oikealla vaatetuksella varmistetaan, että esimerkiksi vaatteiden remmit tai narut eivät aiheuta vaarallisia tilanteita ajamisen aikana.
KAYO 110 mönkijällä ei saa ajaa julkisilla teillä ja lapsen mönkijällä ajelun tulee tapahtua aina aikuisen valvonnassa.

 KAYO 110 mönkijällä on 12 kuukauden takuu.

Scroll to Top