Ystävyys Alkaa Täälta

KAYO 180 Sport

2390 €

  • 8 – 16-vuotiaille

  • Sähkökäynnistys 

  • Turvaliina 

  • Säädettävä nopeudenrajoitin 

  • 12 kuukauden takuu 

MOOTORIN TILAVUUS

175cc

KORKEUS

1030 mm

MAAVARA

150 mm

AKSELIVÄLI

1120 mm

TEKNISET TIEDOT

MOOTTORI

Moottorin tyyppi

1-sylinteri, 4-tahti

Mootorin tilavuus

175cc

Käynnistys

Sähköinen

Jäähdytys

Ilmajäähdytys

Vaihteisto

Puoliautom. pakilla

ALUSTA

Etujousitus

Öljyn iskunvaimentimet

Takajousitus

Öljyn iskunvaimentimet

Etujarrut

2x Hydraulinen levyjarru

Takajarrut

Hydraulinen levyjarru

Eturenkaat

AT 20 x 7 - 10"

Takarenkaat

AT 19 x 10 - 9"

MITAT

P x L x K

1570 x 1020 x 1030 mm

Akseliväli

1120 mm

Maavara

150 mm

Polttoainetankki

5,5 litraa

Paino

145 kg

LISÄOMINAISUUKSIA

Etuvalot

Yksi etuvaloa

Takavalot

Yksi taka- / jarruvalo LED

Turvallisuus

Turvalipun kiinnike

Takuu

12 kuukautta

Ystävyys Alkaa Täälta

Lasten mönkijä KAYO 180 Sport

 KAYO 180 Sport on nimensä arvoinen urheilulliseen menoon tarkoitettu ja lapsille suunniteltu mönkijä. Sen käyttäjän tulee olla 8 – 16 vuoden ikäinen. Tämä laaja ikähaarukka takaa mönkijälle enemmän käyttövuosia ja myös säästömahdollisuuden, kun ei tarvitse uusia ajoneuvoa aina lapsen kasvaessa seuraavaan ikäluokkaan. KAYO 180 Sport takaa ajajalleen vauhtia, itsenäisyyden tunnetta ja tyylikkyyttä.

 Lasten mönkijä KAYO 180 Sportin sähkökäynnisteisen, yhdellä sylinterillä varustetun nelitahtimoottorin 175 kuution tilavuus takaa sähäkän liikkeellelähdön ja matkanteon. Tästä mönkijästä löytyvät luonnollisesti sekä kunnollinen jousitus että jarrut. Molemmat ovat tässä mallissa sekä edessä että takana. Jousituksena toimivat iskunvaimentimet ja jarruina puolestaan hydraulinen levyjarru.

 1030 mm korkeus ja 1120 akseliväli sekä 150 mm maavara tekevät KAYO 180 Sport -mönkijästä voimakkaamman sekä kooltaan isomman kuin useat muut lapsille tarkoitetut mönkijät. Painoa on 145 kg ja se soveltuu hyvinkin erilaisiin maastoihin.

 Säädettävä nopeudenrajoitin sekä turvaliina kuuluvat KAYO 180 Sport -mönkijän vakiovarustukseen takaamaan ajajan turvallisuutta. Nopeuden rajoittaminen tekee ajamisesta turvallisempaa ja se tuo myös lasta valvovalle aikuiselle mielenrauhaa. Tässä mönkijässä on yksi etu- ja taka-/jarruvalo ja kiinnikepaikka erikseen saatavilla olevalle turvalipulle. Turvalippu tuo liikkuvalle mönkijälle ajajineen paremman näkyvyyden.

 Lapsen mönkijällä ajamisen tulee aina tapahtua aikuisen valvonnan alaisuudessa. Lapsen tulee ajaessaan aina käyttää kypärää ja vaatetuksen tulee olla ajoon soveltuva. Oikealla vaatetuksella varmistetaan, että esimerkiksi vaatteiden remmit tai narut eivät aiheuta vaarallisia tilanteita ajamisen aikana.

 KAYO 180 Sport mönkijällä on 12 kuukauden takuu.

Scroll to Top