CFORCE 520L

pitkä malli / 2 hlö

CFORCE 520L EPS värien ja hintojen

CFORCE 520L EPS (T3b) - Oranssi

Hinta sisältää: 
Alv: 24%

Lisäksi + toimitusmaksu: 350 €
(sisältää laitteen kasaamisen, rekisteröinnin ja luovutushuollon)
CFMOTO Experience more together
Suosituin mönkijä maailmassa

Tekniset tiedot mallille CFORCE 520L

CFMOTO Experience more together

CFMOTO CFORCE 520 mönkijä

Tervetuloa tutustumaan CFMOTO CFORCE 520 (2023) -mönkijään.
Tämä on jo CFMOTOn kolmannen sukupolven 500-sarjan ATV, joka on aikaisempaan sukupolveen verrattuna läpikäynyt erittäin perusteellisen päivityksen.
CFORCE 520 on CFMOTO-n tieliikennekelpoinen 500-sarjan mönkijä jossa on 4×4 -voimansiirto ja tehokas 500 cm³:n yksisylinterinen bensiinimoottori Bosch-ruiskutuksella.
CF520-sarjan ajoneuvo on ollut vuosien ajan yksi myydyimistä ATV-mallista ja myös Euroopan TOP 3:n joukossa. CF520-sarjan ajoneuvon suosio johtuu monista indikaattoreista esimerkiksi laadun, suunnittelun, kestävyyden, muotoilun ja hinnan suhteen.
Tällä keskiluokan mönkijällä on paljon hyviä ominaisuuksia. Erikoisia tekee niistä erittäin kätevä ja yksinkertainen helppokäyttöisyys, harkitun ajoasennon, hyvän jousituksen ja erittäin hyvän kääntökyvyn ansiosta. Ajoneuvo on kompakti, kevyt ja taloudellinen. Siksi tätä konetta on helppo käyttää ja sen suorituskyky on yllättävän hyvä.
CFORCE 520 mönkijä soveltuu hyvin kaikenlaisiin töihin, auramiseen, perävaunun vetämiseen jne. Saatavilla on paljon lisävarusteita mikä helpottaa töitä metsässä, mökillä jne.
CF5200 mallissa on tehokas nestejäähdytteinen, yksisylinterinen 498 cm3 bensiinimoottori joka varmistaa suorituskyvyn ja tarjoaa riittävästi tehoa monipuoliseen ajoon.
Kyseinen malli on varustettu monipuolisella nelivetojärjestelmällä, joka mahdollistaa helpon siirtymisen erilaisiin maasto-olosuhteisiin- takaveto tasauspyörästön kautta / sähköisesti lukittava takaveto / sähköisesti kytkettävä neliveto etutasauspyörästön kautta / lukittava neliveto.
Vaihteenvaihto: automaattinen – Kanadalainen CV-Tech variaattori.
Jarrut: hydrauliset 4x levyjarrut, 4-pyörän jarrujärjestelmä / seisontajarru.
Jousitus: 4x riippumaton (öljyiskunvaimentimet). Se tarjoaa vakautta ja hallittavuutta, joten voit luottaa ajoneuvon suorituskykyyn erilaisissa olosuhteissa.
CFORCE 520 maastoajoneuvo on varustettu laadukkailla vakiovarusteilla, jotka tekevät ajamisesta turvallista ja mukavaa. Siihen kuuluvat muun muassa tehokkaat ajovalot, jousituskomponentit ja jarrut, jotka takaavat hallinnan ja mukavuuden vaikeissakin olosuhteissa.  Vakiovarusteena ovat mm vinssi, Kanadalainen CV Tech variaattori, EPS-ohjaustehostin, käsisuojat, koukku sekä pistoke.
Tämä maastoajoneuvo tarjoaa korkean maavaran ja laadukkaan jousituksen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativille olosuhteille. Pieni kääntösäde helpottaa liikumista ahtaissa paikoissa.
Uuden sukupolven CFMOTO ATV runkomuovien materiaali on joustavampaa kestävämpi kuin edellisen sukupolven CF520 mallin runko, koska uusi runkomateriaalia on jopa 30 % vahvempi ja 10 % ja tämä tekee siitä myös kestävämpiä.
Vahvalla rungolla, jarrujärjestemällä ja ergonomisella ajoasennolla voit tuntea CFORFE 520 mönkijällä olosi turvalliseksi ja suojatuksi kaikissa seikkailuissasi, käsitellä epätasaiset maastot ja esteet itsevarmasti.
CFORCE 520 on verratuna CFORCE450 mallin tehokkaampi ja saatavilla ohjastehostimella. (EPS)
Myydyimmät koti-ja yhteiskäyttöiset mönkijät Suomessa, Euroopassa ja jopa Australiassa ovat yksinkertaisia, nelivetoisia, tieliikennekelpoisia 400-500 cm³ maastoajoneuvoja. Sen teholuokkaan mönkijä kulkee vaikeissakin maastoissa, kantaa helposti kaksinkertaisen omapainonsa kuorman.
CF520 on täydellinen valinta kun tarvitset monipuolisen mönkijän mökille, metsälle, lumi-ja pihatöihin tai huvikäyttöön.
CFORCE 520 malli on saatavilla kahta eri verisota- 1 paikkainen ( S-short CFORCE 520S mönkijä ) ja 2 paikkainen (L-long CFORCE 520L mönkijä ) molemmat versiot on rekisteröity kahdelle, eli saa ajaa kahdestaan.
Rekisteröity T3btraktorimönkijä 60km/h. Tarvittava ajokortti A121.
Saatavilla oranssina ja punaisen värisenä. 
Takuu kuluttajalle 3 vuotta ilman km tai tuntirajoitusta / yrityksille 1 vuosi käyttöönottopäivästä.

Hanki CFORCE 520 mönkijä työkaveriksi tai huviajoon.

Scroll to Top