SEIKKAILU alkaa täälta

KAYO 70

1190 €

  • Yli 5-vuotiaat 

  • Sähkökäynnistys 

  • Turvaliina 

  • Säädettävä nopeudenrajoitin 

  • 12 kuukauden takuu 

MOOTORIN TILAVUUS

72cc

KORKEUS

880 mm

ISTUIMEN KORKEUS

605 mm

AKSELIVÄLI

770 mm

TEKNISET TIEDOT

MOOTTORI

Moottorin tyyppi

1-sylinteri, 4-tahti

Mootorin tilavuus

72cc

Käynnistys

Sähköinen

Jäähdytys

Ilmajäähdytys

Vaihteisto

Automaatti

ALUSTA

Etujousitus

Ei-säädettävät iskut

Takajousitus

Yksi isku - säädettävä

Takajarrut

Hydraulinen levyjarru

Eturenkaat

16 x 8 - 7″

Takarenkaat

16 x 8 - 7"

MITAT

P x L x K

1265 x 800 x 880 mm

Istuinkorkeus

605 mm

Akseliväli

770 mm

Maavara

115 mm

Polttoainetankki

2,1 litraa

Paino

72 kg

LISÄOMINAISUUKSIA

Etuvalot

Kaksi etuvaloa

Takavalot

Yksi taka- / jarruvalo LED

Turvallisuus

Turvalipun kiinnike

Takuu

12 kuukautta

SEIKKAILU alkaa täälta

Lasten mönkijä KAYO 70cc

 KAYO 70 lasten mönkijä soveltuu parhaiten 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Se on suunniteltu juuri lapsille päiväkoti ikäisistä aina alakouluikäisiin asti ja maksimi-ikäraja on 8 – 9 vuotta. Valikoimastamme löytyy yli 9-vuotiaille paremmin soveltuvia, hieman suurempia mönkijöitä.

 KAYO 70cc tuo vauhdin huumaa sekä itsenäisyyttä ajajalleen. Lapsesi oppii helposti käyttämään sitä ilman suuria ponnistuksia. Mönkijällä ajaminen saa aikaan onnistumisen kokemuksia, jotka lisäävät samalla lapsen itsevarmuutta. Lisäksi liikkuminen paikasta toiseen on vaivatonta ja hauskaa! KAYO 70 painaa vain 72 kiloa ja se on juuri pienille lapsille suunniteltu mönkijä. Sähkökäynnistys ja automaattivaihteisto on suunniteltu helpottamaan liikeellelähtöä ja ajamista, eikä vaihteiden käyttöä tarvitse opetalla vielä tämän ajoneuvon selässä – kaasu ja jarru riittää!

 KAYO 70 moottori on tilavuudeltaan 72 kuutiota ja moottorina toimii yksisylinterinen nelitahtimoottori. KAYO 70 on takavetoinen kulkuneuvo ja sen akseliväli on 770 mm. Se on korkeudeltaan 880 mm ja 605 mm istuinkorkeus on suunniteltu juuri lapselle sopivaksi.

 KAYO 70 on varustettu turvaominaisuuksin, joihin kuuluvat turvaliina, säädettävä nopeudenrajoitin sekä teline erikseen saatavilla olevalle turvalipulle. Turvaliina takaa turvallisuuden, säädettävä nopeudenrajoitin antaa aikuiselle mahdollisuuden valita lapselle soveltuva turvallinen nopeus mönkijää käytettäessä ja turvalippu kertoo mönkijällä liikkuvan lapsen sijainnin lapsen kuljettua hieman kauemmaksikin vanhemman valvovan katseen alta.

 Vanhemman tulee aina valvoa lasta ajoneuvon käytön aikana eikä lapsi saa näin ajaa ajoneuvoa yksin! Näin minimoidaan mahdolliset vaaralliset tilanteet ja tapaturmat. KAYO 70 ei sovi ajettavaksi julkisilla teillä. Turvallisen ajokokemuksen varmistamiseksi mönkijän selkään nousevan lapsen tulee olla pukeutunut ajoon sopiviin vaatteisiin sekä ehdottomasti käyttää aina kypärää.

 KAYO 70 -mönkijällä on 12 kuukauden takuu.

Scroll to Top