CFORCE 625 Touring
pitkä malli / 2 hlö
CFMOTO CFORCE 625 Touring mönkijä - ATV

CFORCE 625 Touring EPS värien ja hintojen

Kampanja

CFORCE 625 Touring EPS (T3b) - Titanium Grey

Hinta sisältää: 
Alv: 24%

Lisäksi + toimitusmaksu: 350 €
(sisältää laitteen kasaamisen, rekisteröinnin ja luovutushuollon)
CFMOTO Experience more together
Suosituin mönkijä maailmassa

Tekniset tiedot mallille CFORCE 625 Touring

CFMOTO Experience more together

CFMOTO CFORCE 625 Touring mönkijä

Tervetuloa tutustumaan CFORCE 625 Touring tieliikennekelpoisen mönkijään, joka yhdistää voiman, monipuolisuuden ja luotettavuuden huippuluokan maastoajoneuvossa. Tämä CFMOTO-malli on suunniteltu tarjoamaan vaivatonta suorituskykyä ja mukavuutta off-road-seikkailuihin. 

Tehokas Voimanlähde:

CFORCE 625:ssä on tehokas 580 cc:n moottori, joka tarjoaa riittävästi tehoa monipuoliseen ajoon. Riippumatta siitä, oletko valloittamassa metsäpolkuja, kiipeämässä vaativia rinteitä tai kohtaamassa haastavia off-road-reittejä, tämä moottori varmistaa suorituskyvyn. 

Mallivuodelle 2023 Touring-korimalli on saanut 10% tehokkaamman voimanlähteen, jossa on nyt myös 2 kätevästi vaihdettavaa ajotilaa. Lisäksi 23MY-malli on saanut paljon muutoksia, kuten 4 mm paksumman pakoputken tai äänenvaimentimen, uuden ohjausyksikön, sähköisesti (ei vaijeria) ohjatun kaasun, mittariston jne. CF625 Touring on mönkijä, joka sopii sekä työhön että vapaa-aikaan, koska sillä on tarpeeksi voimaa vetää jopa 2 kertaa itseään painavampaa perävaunua, eli vetokyky on jopa 1000kg. Uusi moottori on yli 4 hevosvoimaa voimakampi, tämä tekee CFORCE 625: stä luokkansa tehokkaimman 1-sylinterisen mönkijän. 

3kw eli 4 hevosvoimaa lisää: CF 625 -virtalähde on päivitetty, mutta kuutiotilavuus on sama (580cc). Se on edelleen nelitahtinen, neliventtiilinen EFI-nestejäähdytteinen bensiinimoottori, jossa on täysin uusi sylinterinkansi. St. isommat venttiilit, suuremman virtausnopeuden, jonka jäähdytyskerroin on verrannollinen tehon kasvuun, ja moottori on saanut uuden takomännän sekä kiertokangen. 

Moottorin fyysisten muutosten lisäksi on päivitetty myös koko moottorin tehojärjestelmä, jota ohjataan päivitetyllä ohjausyksiköllä ja sähkökaasulla, mikä antaa yhteensä yli 4 hevosvoimaa tälle moottorille. Uusi ohjausyksikkö mahdollisti valikoiman ajomuotoja, jotka parantavat ohjattavuutta ja mahdollistavat valinnaisesti myös huomattavasti aggressiivisemman ajotyylin käyttämiseen. 

2 ajotilaa WORK ja NORMAL: Ajotiloja on kätevä vaihtaa vasemman kahvan vieressä olevan ohjauspainikelohkon MODE-painikkeesta. WORK-tila on suunniteltu liikkumiseen tasaisemmassa maastossa tai tiukemmissa olosuhteissa ja tarjoaa hieman pehmeämmän ohjattavuuden (noin 60 % moottorin tehosta käytetään). NORMAL-ajotila mahdollistaa kaiken 45 hv:n tai 100 %:n lähtötehon käytön ja luo tasaisen kiihtyvyyden 50 metriin vain 4,5 sekunnissa.

Älykäs nopeusherkkä EPS eli elektroninen ohjaustehostin reagoi automaattisesti ajoneuvon nopeuteen, ja käyttötilojen valinnan ansiosta kuljettaja voi ajaa ajoneuvoa erittäin helposti.

WORK työtila varmistaa helpomman ohjattavuuden pienemmillä nopeuksilla, mikä tekee ohjaamisesta ahtaissa paikoissa entistä helpompaa.

NORMAL ajotapa mahdollistaa huomattavasti aggressiivisemman ajotavan ja nopeudesta riippuen varmistaa vähemmän herkän mutta vakaamman ajokokemuksen suuremmilla nopeuksilla.

CF625 on ohjaustankoon kytkettävä kaksoistasauspyörästö 2WD / 4WD ajotilat + sähköisesti erikseen lukittavat molemmat akselit. Lisäksi CF625-malleissa 4 levyjarrulla varustettu jarrujärjestelmä on myös päivitetty, mikä varmistaa vastaavasti hyvän jarrutustehon . Asteittainen jarrutus mahdollistaa tasaisen hallinnan jyrkissä tai vaikeissa laskuissa ja lyhentää jarrutusmatkaa. 

CFORCE 625 Touring on varustettu sähkövinssillä, jonka vetovoima on 1390 kg, ja kokoontaitettavalla vetokoukulla, jossa on 7-napainen pistoke. Tekniikan kehittyessä CFMOTO on tuonut markkinoille uuden perävaunumoduulireleen, joka mahdollistaa LED-tyyppisten perävaunujen käytön. Korkearesoluutioinen päivitetty LCD-näyttö tarjoaa selkeän ja näkymän eri kulmista. EC- ja DOT-sertifioidut LED-ajovalot ja täysleveät takavalot antavat mukavan modernin ilmeen ja  sinut nähdään päivällä tai yöllä.

Erillinen matkustajan istuin CFMOTO 625 Touring mallissa ja paksu pehmustettu istuin tarjoaa mukavan ajon sekä kuljettajalle että matkustajalle. Matkustajan istuimessa on mukavat käsinojat, joista pitää kiinni ajon aikana. Ergonomisesti muotoiltu istuin tarjoaa optimaalisen turvallisuuden ja suojan kuljettajalle ja matkustajille samalla, kun se varmistaa mukavan ajokokemuksen.

CFORCE 625 on täydellinen valinta off-road-harrastajille, jotka haluavat voimaa ja monipuolisuutta maastoajoneuvossaan. Se on suunniteltu tarjoamaan intensiivisiä seikkailuja, ja sen suorituskyky ja luotettavuus takaavat, että voit tehdä töitä tai mennä seikkailemaan luottavaisin mielin.

CF625 malli on saatavilla kahta eri verisota- 1 paikkainen  ja 2 paikkainen Touring malli molemmat versoit on rekisteröity kahdelle, eli saa ajaa kahdestaan.

Rekisteröi T3b- traktorimönkijä 60km/h.
Saatavilla harmaan värisenä.
Tarvittava ajokortti A121.
Takuu kuluttajalle 3 vuotta ilman km tai tuntirajoitusta / yrityksille 1 vuosi käyttöönottopäivästä.

Hanki CFORCE 625 ja valmistaudu unohtumattomiin seikkailuihin!

Scroll to Top